Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Alexandra (†22) sa bránila znásilneniu. Mladík (20) ju dobodal
Zdielať na

Alexandra (†22) sa bránila znásilneniu. Mladík (20) ju dobodal

Odmietla sex a to sa jej stalo osudným. Študentka Alexandra, ktorá vycestovala do Kostariky na štúdijný pobyt, tam bola zavraždená. Polícia obvinila z vraždy 20-ročného Brita.

Alexandra študovala na univerzite v Miami. Do Kostariky sa vybrala do vedeckého tábora. V noci ju na smrť dobodal mladík po tom, že sa ju pokúsil znásilniť. 22-ročná Češka Saša prišla do tábora mladých vedcov, ktorí skúmajú okolité pralesy.

Dva dni pred Silvestrom sa do jej stanu vkradol mladý Angličan. Zrejme sa bránila pokusu o znásilnenie, preto vytiahol nôž. Najmenej pätnásťkrát ju bodol do hrudníka, krku a tváre. Páchateľ skončil v putách. Keď ho odvážali, 20-ročný Alfred Saunders mal oblečenie od krvi. Vražednú zbraň našli v jeho stane. 

Drogy, násilie, sexuálne delikty

Podľa denníka Blesk bola Alexandra veľmi milá a priateľská. Protiklady sa však priťahujú a pozornosť na ňu upriamil mladík, s ktorým sa spájajú drogy, násilie, sexuálne delikty, násilie a psychické poruchy.Na povrch sa dostávajú stále nové a nové informácie. 20-ročný Brit má údajne za sebou výcvik čínskeho bojového umenia a pravdepodobne trpí psychickou poruchou.

Okrem informácií o bojovom umení, ktoré Saunders absolvoval priamo v Číne, kriminalisti zistili aj to, že celý svoj život má srdcovú chorobu. Podstúpil dokonca niekoľko operácií.

Kostariku varoval Interpol

Nemenovaný policajný zdroj prezradil, že Saunders mal pri sebe dokonca aj potvrdenie o nejakej mentálnej chorobe. Špekuluje sa, že by mohlo ísť o schizofréniu. Denník The Telegraph uviedol, že Interpol varoval kostarické úrady na Saunderovu prítomnosť. V jeho hľadáčiku sa objavil pre niekoľko prepadov, ktoré spáchal. Patrií medzi ne aj sexuálne napadnutie.

dailymail.co.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy